A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Команда «Патріот» ліцею ім. О. Цинкаловського стала переможцем І місцевого етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Дата: 07.06.2023 08:24
Кількість переглядів: 25

   

 

Команда «Патріот» ліцею ім. О. Цинкаловського стала

переможцем І місцевого етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

 

06 червня 2023 року на території майданчику ліцею № 2 Володимирської міської ради та парку по вул. Драгоманова відбувся І місцевий етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» серед учнівської молоді. З вітальним словом до учасників команд звернувся заступник міського голови Андрій Гудим.

Участь у змаганнях взяли команди-рої ліцею № 1, ліцею № 2, ліцею № 3, ліцею імені Олександра Цинкаловського та ліцею № 5 імені Анатолія Кореневського.

Програма змагань складалась з трьох військово-спортивних видів, а саме:

  • конкурс стройової підготовки «Впоряд»
  • змагання «Рятівник» (змагання з надання першої домедичної допомоги)
  • «Козацька командна смуга перешкод»

Усі учасники команд мали можливість позмагатись та перевірити свої практичні навички з муштровоговпоряду (стройової підготовки) індивідуально і командно, пройти тестові завдання з надання першої домедичної допомоги та виконати етапи туристсько-спортивної смуги перешкод. Також, отримали практичні навики з надання першої домедичної допомоги.

За підсумками участі команд-роїв у трьох видах програми змагань перемогу здобули команда «Патріот» ліцею імені Олександра Цинкаловського, «срібло» та «бронза» відповідно дісталась команді «Незламні» ліцею № 2 та команді «Козацькі нащадки» ліцею № 3.

Переможці та призери були нагороджені кубками, грамотами та медалями.

Організатори змагань відділ молодіжної політики та спорту управління з гуманітарних питань та туристсько-краєзнавчий відділ Центру позашкільної освіти. До складу суддівської комісії входили: Ігор Манастирський, Василь Субіцький, Наталія Кондисюк, Руслан Бормовий, Олександр Лещук та Дмитро Рипич.

Організатори змагань дякують представникам команд за високий рівень підготовки учасників.

рних питань та туристсько-краєзнавчий відділ Центру позашкільної освіти. До складу суддівської комісії входили: Ігор Манастирський, Василь Субіцький, Наталія Кондисюк, Руслан Бормовий, Олександр Лещук та Дмитро Рипич.

Організатори змагань дякують представникам команд за високий рівень підготовки учасників.

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень