A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Обрано голову Молодіжної ради при виконавчому комітеті Володимирської міської ради

Дата: 09.06.2023 14:57
Кількість переглядів: 34

      

Обрано голову Молодіжної ради при виконавчому комітеті Володимирської міської ради

06 червня відбулось перше засідання новоствореної Молодіжної ради при виконавчому комітеті міської ради, на якому були присутні сімнадцять членів ради та працівники управління з гуманітарних питань.

На правах головуючого заступник міського голови Андрій Гудим розпочав засідання, ознайомив присутніх з рішенням виконавчого комітету від 25.05.2023 № 215 «Про затвердження Положення та складу Молодіжної ради при виконавчому комітеті Володимирської міської ради»та допоміг розпочати координаційну роботу.

Серед трьох запропонованих кандидатур та після палких обговорень головою Молодіжної ради обрали Артура Салуху, члена громадської організації «ПЕРФОМАНС», заступником обрали Марію-Вікторію Смолярчук, заступника голови студентської ради Володимир-Волинського педагогічного фахового коледжу ім. А.Ю. Кримського. Секретарем обрано Софію Любинецьку, ученицю ліцею № 3 Володимирської міської ради. 

Також на засіданні обговорили та затвердили Регламент роботи Молодіжної ради.

У питаннях різне говорили про участь Молодіжної ради в реалізації проєкту «Маю думку - участь для молодіжних рад» реалізованого ГО «Молодіжна Платформа» за сприяння Норвезької ради у справах біженців за підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії.

 

Молодіжна рада створена рішенням виконавчого комітету Володимирської міської ради від 25.05.2023 № 215.

Молодіжна рада  є  консультативно-дорадчим органом місцевого рівня, покликаним сприяти постійному вдосконаленню державної молодіжної політики на території громади, забезпечувати узгодженість дій органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та інститутів громадянського суспільства у вирішенні питань, пов’язаних із життям молоді та її участю в усіх сферах життя суспільства і держави.

Молодіжна рада створена з метою залучення молоді до активної участі у громадському, культурному та соціальному житті громади, створенні здорового молодіжного середовища, підтримці молодіжних ініціатив та сприяння самореалізації молоді у Володимир-Волинській міській територіальній громаді.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень