A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

13 червня в культурно-мистецькому центрі відбулася церемонії нагородження  премій «Творча обдарованість» учням та педагогічним працівникам Володимирської дитячої музичної школи та Володимирської дитячої художньої школи імені Миколи Рокицького.

Дата: 14.06.2023 14:20
Кількість переглядів: 40

   

13 червня в культурно-мистецькому центрі відбулася церемонії нагородження  премій «Творча обдарованість» учням та педагогічним працівникам Володимирської дитячої музичної школи та Володимирської дитячої художньої школи імені Миколи Рокицького. З  вітальним словом до присутніх  звернувся  міський голова Ігор Пальонка.

За активну участь і зайняті призові місця у Всесвітньому конкурсі дитячого малюнку у місті  Токіо, Японія,  у Міжнародному конкурсі дитячого малюнку «Малий  Бітолський Монмартр»,  Пінічна Македонія, у Міжнародному конкурсі у місті Нова Загора, Болгарія, у Міжнародному  інтернет-конкурсі  малюнка «Марка дружби», у Міжнародному фестивалі дитячої творчості «Підводні фантазії», Всеукраїнському конкурсі образотворчого мистецтва «Вижницька палітра», Всеукраїнських конкурсах дитячого малюнку «Космос – інший світ», «Його величність – Натюрморт», першому Всеукраїнському фестивалі-конкурсі дитячого та юнацького виконавського мистецтва «Кампанелла», м. Київ, в обласних конкурсах виконавців на струнно-смичкових інструментах, на домрі, на гітарі, на бандурі, у конкурсі баяністів та акордеоністів імені Феофана Щегельського, «Йде до діток Миколай»,  «Великоднє диво», «Волинська різдвяна містерія»,

в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося  ж, брати мої»,  Грамотами виконавчого комітету міської ради,   грошовими винагородами,  спеціальними відзнаками «Творча обдарованість» та квітами  були нагороджені 92 учні мистецьких шкіл та 36 викладачів.  

Музичні привітання подарували нагородженим юні музиканти: Мар’яна Нечай, Вікторія Нішта та  Вікторія Огій, Зореслав Митошоп,  Вікторія Савюк,  Владислав Фацинець та  Владислав Вітрук.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень