A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Розпочав роботу пленер художників

Дата: 20.06.2023 11:10
Кількість переглядів: 35

Розпочав роботу пленер художників

19 червня в культурно-мистецькому центрі відбулося відкриття ювілейного 25 Міжнародного пленеру художників «Колорит». Цьогоріч у древньому Володимирі зібралися 17 майстрів пензля  зі Львова, Вінниці, Ковеля, Луцька та місцеві художники (учасники з Польщі приєднаються онлайн). З вітальним словом до присутніх звернулися начальник відділу культури і мистецтва управління з гуманітарних питань Олена Омелюх, директорка КЗ «Центр культурних послуг Володимирської міської ради» Олена Ваврисевич.

Знайомство та дружні розмови художників велися під супровід гітари. Юний гітарист Володимирської дитячої музичної школи Данило Фурманюк  (викладач Володимир Музиченко) занурив присутніх в чарівний світ музики.

Тема цьогорічного пленеру – «Стежками Володимира» і  має на меті розкрити унікальну архітектуру колишньої столиці Галицько-Волинської держави, яку історія щедро обдарувала  перлинами архітектури,  міста, що має свій неповторний стиль і назване на честь князя Володимира, міста, що  гостинно запросило художників, які прагнуть доторкнутися до величних святинь минулого.

У суботу відомі художники об 11.00 в культурно-мистецькому центрі  проведуть майстер-класи для усіх бажаючих. Цього ж дня відбудеться підбиття підсумків пленеру. Роботи  художників будуть експонуватися в культурно-мистецькому центрі протягом липня.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень