A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Велоквест «БезпекаПЛЮС» стартував у дитячих таборах відпочинку з денним перебуванням на базі закладів загальної середньої освіти!

Дата: 20.06.2023 13:51
Кількість переглядів: 25

У дитячих таборах відпочинку з денним перебуванням на базі закладів загальної середньої освіти громади стартував велоквест «БезпекаПЛЮС», під час якого маленькі велосипедисти вивчають правила дорожнього руху, проходячи імпровізовану трасу з дорожньою розміткою та знаками.

Організаторами заходу є управління патрульної поліції у Волинській області Департаменту патрульної поліції в особі Ольга Шмігель, Таровського Олександра, Брика Олександра.

           Дітей навчають елементарному – як велосипедист має показувати поворот, знаків дорожнього руху та безпеці на дорозі.

Впродовж дійства правила дорожнього руху вивчали як малі велосипедисти, так і дорослі. Поліцейські запропонували дітлахам проїжджати перехрестя, турбокільце, аби краще вивчити правила дорожнього руху. Звичайно ж, патрульні фіксували «порушення» дітлахів та пояснювали, як уникнути справжніх порушень правил дорожнього руху в майбутньому.

Діти на власному досвіді дізнаються, як потрібно діяти в тій чи іншій ситуації на дорозі. На жаль, багато дітей не знають елементарних правил, тому ці заходи і покликані змінити цю ситуацію, адже безпека понад усе.

   

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень