A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Завершилось стажування молоді у відділах міської ради

Дата: 23.06.2023 15:44
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

Завершилось стажування молоді у відділах міської ради

За підтримки проєкту USAID «ГОВЕРЛА» четверо молодих осіб мали можливість пройти стажування у Володимирській міській раді. Протягом десяти днів Анастасія Дубенчук, Надія Мазурок, Дарина Сахарук, Володимир Шилінговський проходили стажування у відділі міжнародної діяльності та туризму та управлінні з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради.

Ця ініціатива мала на меті надати молодим людям можливість отримати цінний досвід і практичні навички у сфері роботи органів місцевого самоврядування. Стажисти пройшли вступний інструктаж, ознайомились з діяльністю виконавчого комітету Володимирської міської ради, виконавчими органами Володимирської міської ради. Стажування відбувалося відповідно до індивідуальних планів та функціональних обов’язків відділу та управління (відповідно до Положень), в якому молодь проходила стажування.

У молоді була можливість не лише набути теоретичних знань, але й застосувати їх на практиці. Відтак учасники були залучені до виконання різноманітних завдань – від аналізу документів і складання звітів до організації локальних заходів, взяли також участь в оперативній нараді під головуванням першого заступника міського голови Ярослава Матвійчука з керівниками відділів та управлінь виконавчого комітету Володимирської міської ради, установ громади, опрацьовували запити, інформаційні листи, довідки тощо. Також ознайомились з інформаційним та технічним забезпеченням роботи міської ради, системою електронного голосування «Голос», деталями функціонування офіційного вебсайту громади, чат-ботом «СВОЇ», з порядком скликання чергових та позачергових сесій, забезпечення підготовки й проведення пленарних засідань сесій міської ради.

«Розвиток молодіжної роботи для Володимир-Волинської міської територіальної громади є важливим, тому що полягає у створенні для молодих людей можливостей самим формувати власне майбутнє. Цей досвід був важливим для нас, тому що програма стажування дала можливість подивитися на діяльність виконавчого комітету Володимирської міської ради під новим кутом, почути креативні ідеї та думки ззовні, які будуть враховані в роботі, а також налагодити якісну комунікацію з молоддю, залучивши її до ухвалення рішень на локальному рівні», – зазначив під час фінальної зустрічі зі стажистами секретар міської ради Іван Юхимюк.

Керівники виконавчих органів Володимирської міської ради, в яких відбувалось стажування молодих осіб, надали їм можливість поділитись перспективними ідеями для покращення соціального, економічного, культурного, політичного, освітнього рівня життя громади. Завдяки цьому робота органу місцевого самоврядування стає більш відкритою та прозорою для активних молодих людей, які прагнуть розвиватися та змінювати життя на краще.

Загальну координацію щодо стажування молодих осіб у виконавчому органі Володимирської міської ради здійснював відділ молодіжної політики та спорту управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради.

У підсумку кожен учасник отримав свідоцтво про успішне проходження стажування для молоді у виконавчих органах місцевого самоврядування Володимирської міської ради за підтримки проєкту USAID «Говерла».

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень