A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

24 червня на урочистій сцені у парку Слов’янському  міський голова Ігор Пальонка вручав медалістам громади заслужені нагороди

Дата: 26.06.2023 17:07
Кількість переглядів: 45

 

Надзвичайно хвилююча мить – вручення медалей. Попри виклики воєнного часу – повітряні тривоги, блекаути, дистанційне навчання, ці діти досягли високих результатів. Серед них – 33 відмінники: 28 «золотих» та 5 «срібних» медалістів. Загалом цього року закінчило 11-й клас 189 учнів.

До медалістів із вітальним словом звернулись Ігор Пальонка та начальниця управління з гуманітарних знань Оксана Бігун. Подякували за наполегливість і старання, побажали успішного вступу у вищі навчальні заклади, мирного неба, щасливого життєвого шляху.

Наказ про нагородження «золотими» та «срібними» відзнаками з трибуни зачитала начальниця відділу освіти Наталія Митошоп, супроводжували нагороджувальну церемонію мелодії у виконанні оркестру 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

По червоній доріжці на сцену випускники  піднімались у супроводі найрідніших своїх людей: з ними поруч ішли батьки, дідусі, сестрички й брати. Медалі, квіти й подарунки, тепла святкова атмосфера не дали шансів дощу, який ось-ось поривався піти.

Оркестр 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого подарував випускникам та гостям невеликий концерт

Сьогодні ще одне покоління володимирчан вирушає здійснювати свої мрії, будувати своє життя.

Перемоги нашій Україні, аби ваше завтра, дорогі діти, було мирним і щасливим!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень