A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Стартував молодіжний проєкт «Впливові»

Дата: 13.09.2023 15:38
Кількість переглядів: 33

   

Стартував молодіжний проєкт «Впливові»

 

12 вересня у Володимир-Волинській міській територіальній громаді відбулася робоча зустріч представників ОМС, команди проєкту "Впливові" та місцевої молоді. Завданням зустрічі було підписання Меморандуму про співпрацю між молоддю громади, експертами та представниками тергромади.  Метою такої співпраці є залучення молоді до проходження онлайн - курсу "Впливові". Він, у свою чергу, дозволить молодим активістам напрацювати інструменти для визначення місцевих проблем, допоможе грамотно використовувати фінансові можливості, а також реалізовувати проєкти соціальної дії та аналізувати ефективність реалізації цих проєктів.

Після підписання Меморандуму відбувся «круглий стіл» з представниками місцевої влади та відібраними учасниками проєкту. До учасників «круглого столу» звернувся заступник міського голови Андрій Гудим, подякував представникам проєкту за довіру, висловив сподівання на подальшу активну співпрацю, побажав молоді нових креативних ідей, плідної праці, легкої і цікавої взаємодії, не менш цікавих проєктів для втілення у громаді.

На зустрічі обговорили ряд проблем, які є в громаді і визначили шляхи їх розв'язання. Протягом наступних місяців молодь громади отримає можливість вивчати тонкощі проєктного менеджменту, інструменти фандрейзингу, ефективні комунікації в команді, щоб навчитися ефективно адвокувати  свої ідеї та проєкти.

Однією з ключових переваг проєкту «Впливові» є можливість обміну досвідом і знаннями між різними суб'єктами громадського життя та місцевою владою. Ця ініціатива покликана об'єднати різні групи інтересів, сприяти розв'язанню актуальних проблем і сприяти сталому розвитку громади.

Є сподівання, що проєкт «Впливові» стане прикладом успішного партнерства між громадським сектором та місцевою владою і допоможе напрацювати нові проєктні ідеї.

Довідково:

ГО «Українська академія лідерства» та EasyBusiness спільно з Центром економічного відновлення в межах Проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА») реалізовують проєкт «Впливові», спрямований на комплексну співпрацю між представниками громад, громадськими активістами та місцевою молоддю задля сталого розвитку.

Для участі у проєкті на основі заявок було відібрано 25 громад із 13-ти регіонів України, 10 менторів-експертів для 25-ти команд. Навчання та супровід отримають 250 молодих людей віком від 18 до 35 років. Для них організатори проєкту проведуть дослідження потреб і обговорять результати під час "круглого столу" в кожній громаді. В обраних громадах представники місцевої молоді протягом кількох місяців пройдуть навчання на основі спеціально розробленого онлайн-курсу з реальними прикладами про те, як творити проєкти і впливати на якісні зміни у своїх громадах. Найкращі з проєктів, за підтримки менторів та експертів, будуть представлені на Форумі – завершальному етапі проєкту «Впливові». Учасники зможуть поспілкуватися з експертами, обмінятися думками і отримають можливість залучити фінансування для реалізації цих проєктів.

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень