A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Минулих вихідних володимирські спортсмени вчергове відзначились у кількох змаганнях та іграх

Дата: 18.09.2023 17:05
Кількість переглядів: 23

Минулих вихідних володимирські спортсмени вчергове

відзначились у кількох змаганнях та іграх.

З 16 по 17 вересня у Івано-Франківську проходив командний чемпіонат України з легкої атлетики серед ДЮСШ та СДЮШОР для юнаків та дівчат 2008 р.н. та менших. Вихованці Володимирської ДЮСШ ім. О. Зінкевича під керівництвом тренерів Олени Петрук та Віталія Петрука посіли високі місця. Так, Максим Карп‘юк став срібним призером зі стрибків у довжину Чемпіонату України 2008-2009, Ален Зейналян став бронзовим призером з 8-борства, а Уляна Петрук – бронзовою призеркою з 7-борства.

16 вересня на міському стадіоні «Олімп» відбувся футбольний матч 6 туру Вищої ліги Чемпіонат України серед жінок між командами ЖФК «Ладомир» та ЖФК «Дніпро-1». На 10-й хвилині матчу відкрила рахунок наша гравчиня Юлія Стець та вже на 19 хвилині її суперниця Наталія Аілінкій забила гол у відповідь. Другий гол у ворота суперників на початку другого тайму змогла забити гравчиня ЖФК «Ладомир» Божена Дуб, чим принесла перемогу для нашої команди.

У неділю, 17 вересня, на цьому ж стадіоні відбувся матч чемпіонату Волині з футболу сезону 2023/2024 рр. між командами ФК «Володимир» та ФЦ «Ковель».На другій хвилині матчу відкрив рахунок Олег Сквіра, забивши гол у ворота суперників. Надалі команда ФК «Володимир» отримала ініціативу і на початку другого тайму гол забив наш гравець – Назарій Хомюк. Опісля гості активізувалися і Дмитро Славік забив два голи чим зрівняв рахунок. Під кінець гри, гравець ФЦ «Ковель» Михайло Запорожець зумів скоротити розрив у рахунку, забивши гол. Матч закінчився з рахунком 2:3 на користь гостей.

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень