A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

06 жовтня 2023 року  на стадіоні «Олімп» відбувся відкритий чемпіонат Волинської області з легкої атлетики серед осіб з інвалідністю

Дата: 10.10.2023 08:30
Кількість переглядів: 27

   

06 жовтня 2023 року  на стадіоні «Олімп» відбувся відкритий чемпіонат Волинської області з легкої атлетики серед осіб з інвалідністю.

Спортсмени змагались на дистанціях 100, 200, 400, 800 та 1500 метрів. Загалом, у заході взяло участь понад 70 спортсменів з різних куточків Волині.

На офіційне відкриття змагань завітав секретар Володимирської міської ради Іван Юхимюк, який подякував учасникам за можливість і натхнення приїхати в місто та продемонструвати свою силу.

Як підкреслив начальник Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт», депутат обласної ради Віктор Галан-Влащук, місто Володимир не втомлюється приймати різні спортивні заходи: «Нещодавно тут відбувся і обласний фестиваль спорту, і урочисте відкриття - старт європейського тижня спорту за участі міністра молоді та спорту України, і сьогодні ми маємо можливість позмагатися вже на легкоатлетичних доріжках. Думаю, що кожен своїм результатом на цих змаганнях задоволений, адже робота постійних тренерів, які допомагають нам досягати цих вершин, адже ваша робота клопітка, постійно вимагає фізичних зусиль і повинна винагороджуватися", - сказав очільник Центру.

Дякуємо кожному за участь у змаганнях! Нехай ваші здобутки примножуються, а сила та натхнення супроводжують до найвищих досягнень!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень