A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

"Зоряний олімп 2020" вітає переможців !!!

Дата: 16.06.2020 17:29
Кількість переглядів: 150

Управління освіти, молоді та спорту підбило підсумки досягнень обдарованої молоді та її наставників закладів освіти за 2019-2020 навчальний рік.

За результатами олімпіад, турнірів, конкурсу-захисту наукових робіт у Малій академії наук, змагань 82 учні та 52 наставники нагороджені грамотами та грошовими преміями.

Нагороди передано адміністраціям закладів загальної середньої освіти, дитячо-юнацької спортивної школи, Центру позашкільної освіти для вручення учням та вчителям, керівникам гуртків і тренерам.

Протягом року в результаті напруженої системної праці учні отримали високі здобутки, досягли вершин в навчанні, спорті, культурі, творчості, отримали нові знання, досвід. 

Приємно зазначити, що переможцями обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів є 44 учні, з них: 2 учнів посіли перші місця, 13 учнів на другому місці і 29 – на третьому місці. Три учні посіли треті місця з Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, двоє учнів – на  другому місці, один - на третьому з Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України.  

Дванадцять учнів закладів позашкільної освіти міста є переможцями обласних та Всеукраїнських творчих конкурсів.

Нагороджено сімнадцять юних олімпійців, які досягли значних успіхів у спортивних змаганнях на обласних та Всеукраїнських турнірах.

Безмежна вдячність педагогам, які зуміли запалити в дитячих серцях бажання до знань та вміння постійно удосконалюватись


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень