A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Відділ освіти  управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради  і ЦПРПП  у професійній орієнтації старшокласників

Дата: 16.02.2024 12:16
Кількість переглядів: 12

   

Відділ освіти  управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради  і ЦПРПП  у професійній орієнтації старшокласників

 15 лютого 2024 року у залі Культурно-мистецького центру зібралися старшокласники закладів загальної середньої освіти Володимир-Волинської міської територіальної громади для зустрічі з науковцями ВНУ ім. Л. Українки на чолі з ректором Анатолієм Цьосем.

Змінюється світ, надто  важливим стає вміння вести діалог, бути ініціативним і зрозумілим в соціумі. Яскравим прикладом активного діалогу зі світом для випускників стала презентація Волинського університету.

 Анатолій Цьось - ректор, доктор наук з фізичного виховання і спорту, професор, акцентував увагу на важливості очної освіти, дуельного навчання, можливості отримати диплом європейського зразка. Форма відкритого спілкування сприяла атмосфері довіри і зацікавленості.

Олег Дикий - директор навчально-наукового інституту неперервної освіти ВНУ ім. Лесі Українки, кандидат педагогічних наук, відповідальний секретар приймальної комісії ВНУ ім. Л. Українки розповів про особливості нинішньої вступної компанії.

Антонюк Володимир Зіновійович - декан факультету педагогічної освіти та соціальної роботи, кандидат педагогічних наук, доцент представив панораму  вибору факультету і спеціальності для  навчання і  перспективного шляху розвитку майбутніх абітурієнтів.

Особливо тепло сприймали присутні  виступи наших землячок: Ірини Левчук -

кандидата філологічних наук, доцента кафедри історії та культури української мови, заступника декана з інноваційно-промоційної роботи факультету філології та журналістики і Хомюк (Білоус) Наталії Леонідівни, доктора економічних наук, завідувача кафедри менеджменту. Науковиці  зацікавили майбутніх абітурієнтів участю у різних інтелектуальних  конкурсах , цікавим і наповненим життям студентів вузу. Власним прикладом досягнень спонукали до дії.

 Алла Фатенок-Ткачук - кандидат економічних наук, доцент кафедри обліку і оподаткування, заступник декана з рекрутації та роботи з випускниками факультету економіки та управління подала інформацію про умови участі старшокласників у проєкті «Зробимо Волинь кращою».

Завжди присутня глибока внутрішня складова представників вишу отримала нове життя у вмілому відкритому, наповненому яскравим емоційним забарвленням, спілкуванні з великою аудиторією майбутніх абітурієнтів.

Радісні посмішки на обличчях старшокласників і гостей по завершенню спілкування – найкраща оцінка спільної взаємодії під час зустрічі. Сподіваємось, що для багатьох випускників  Лесин університет стане альма –матір’ю у майбутньому. А здобута  освіта принесе унікальні можливості для  розквіту нашої громади. І  вікова народна мудрість «Де народився, там і згодився» буде запорукою успіху особистої траєкторії розвитку молодого фахівця.

 2 березня у ВНУ ім. Л. Українки  День відкритих дверей. Скористаймося запрошенням.

(Консультантка Мирослава Стольницька)


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень