A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Вітаємо заклади дошкільної освіти  з перемогою у Всеукраїнському конкурсі!

Дата: 14.03.2024 15:45
Кількість переглядів: 21

            

Вітаємо заклади дошкільної освіти

 з перемогою у Всеукраїнському конкурсі!

 

         Сьогодні як ніколи важливо підтримувати ментальне здоров’я дошкільнят.

         Вихователі закладів дошкільної освіти громади разом із своїми вихованцями  долучились до конкурсу «Гратися і не боятися», організатором якого є Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

        Конкурс «Гратися і не боятися» проводився  з метою поширення серед вихователів закладів дошкільної освіти України «Рекомендацій для щоденної підтримки ментального здоров’я дітей «Гратися і не боятися»», розроблених у рамках реалізації проєкту ЮНІСЕФ «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні», який реалізує Всеукраїнська громадська організація «Асоціація працівників дошкільної освіти» за підтримки Міністерства освіти і науки України.  Педагоги мають змогу ефективно розвивати навички та вміння у дошкільнят, які сприятимуть підтримці їхнього психічного здоров'я та добробуту.

          З  1800 учасників було визначено 200 переможців, що виконали успішно всі умови Конкурсу. Серед них педагоги закладів дошкільної освіти: Коржан Ірина (ЗДО № 1 «Дзвіночок»), Мандзик Оксана та Аліна Курбай (ЗДО № 8 «Вишиванка»). Переможці конкурсу, отримали від ЮНІСЕФ розвивально-розважальні набори для щоденних занять з вихованцями.

 Вихователі-учасники конкурсу «Гратися і не боятися»   Каблучко Юлія та  Корець-Грінберг Інесса (ЗДО № 1 «Дзвіночок»), Полянська Світлана та Бочнюк Наталія (ЗДО № 7 «Волиняночка») теж отримають втішні подарунки.

 

Вітаємо колег! Дякуємо за професіоналізм!

          Бажаємо всім нових яскравих досягнень!

  Підтримаємо ментальне здоровʼя дітей разом!

 

  


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень