A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Захід з нагоди Дня українського добровольця

Дата: 15.03.2024 12:52
Кількість переглядів: 12

14 березня у культурно-мистецькому центрі відбувся захід з нагоди Дня українського добровольця, глядачами якого стали небайдужі містяни та учні володимирських навчальних закладів.

Як і годиться, розпочали з гімну України та хвилини мовчання. Ведуча, директорка центру культурних послуг Олена Ваврисевич, згадуючи живих і вже полеглих воїнів, які першими стали до бою за Україну, делегувала двох учасників зустрічі віднести кошик із квітами на площу Героїв, до Дошки пам’яті загиблих захисників.

До глядачів у залі звернувся заступник міського голови Андрій Гудим: «Я переконаний, що усі герої, що вже на небесах, також допомагають нам захистити свою незалежність. Пам’ятаймо тих, хто уже не поруч з нами, допомагаймо тим, хто сьогодні проти ворога стоїть за нас».

Опісля вихованці центру позашкільної освіти, учні Галини Тюрікової, виступили з патріотичними піснями, наповненими вірою в Україну і її найкращих синів і дочок. Співали Уляна Сурмик, Юліана Ткачук, ансамбль «Полунички». Сучасно звучав Шевченко у композиції «Ой нема ні вітру, ні хвилі» – її виконав Дмитро Харса, здавалося, що і повстанський марш у виконанні вокального ансамблю «Ладомир» немов написаний у наші дні.

На жаль, концерт довелось несподівано обірвати. Адже залунав сигнал повітряної тривоги і глядачів запросили перейти в укриття.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень