A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Заклади освіти громади ознайомились з роботою Володимирського молодіжного центру

Дата: 18.03.2024 15:56
Кількість переглядів: 26

Протягом лютого-березня працівники Володимирського молодіжного центру – Маргарита Приймачук та Вікторія Смолярчук, проводили презентаційну кампанію для старшокласників ліцеїв громади, здобувачів Центру професійної освіти та студентів коледжів.

Минулого тижня роботу Володимирського молодіжного центру презентували у Суходільському ліцеї, а також у педагогічному фаховому коледжі ім. Агатангела Кримського та Володимир-Волинському фаховому коледжі. 

Старшокласникам та студентам розповідали про ті заходи та події, які регулярно проходять у молодіжному центрі, а також ознайомили з можливостями, які дає дана установа для молодих людей. Нагадаємо, Володимирський молодіжний центр, який торік створено як філію комунального закладу “Центр культурних послуг”, працює у трьох напрямках: неформальна освіта, змістовне дозвілля та підтримка молодіжних ініціатив.

Під час презентаційних заходів працівниці молодіжного центру також проводили опитування щодо того чим іще можна зацікавити молодь, аби вона активніше долучалась до роботи центру. Насамкінець директорка центру Маргарита Приймачук  наголосила, що новостворена установа для молоді громади готова до співпраці, сприяючи проведенню та реалізації цікавих проєктів та заходів некомерційного, неполітичного та нерелігійного характеру. 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень