A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Всеукраїнський тиждень дитячого читання

Дата: 21.03.2024 12:52
Кількість переглядів: 17

Наприкінці березня в усіх дитячих бібліотеках України проходить Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Традиційно це найбільше книжкове свято року. 20 березня в "Бібліотеці-філії для дітей №1" КЗ «Володимирська публічна бібліотека» відбулося відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання під гаслом «Читаюча родина єднає Україну».

На свято книги «Це знають дорослі і знають це діти, книжкова країна найкраща на світі» завітали учні 4-В класу ліцею №3 (класовод Прусіцька Оксана Миколаївна). Усіх присутніх зі святом привітала завідувач бібліотеки-філії для дітей №1 Тетяна Островська, яка розповіла дітям про історію виникнення свята та про значення книг в житті людини. Під час заходу було нагороджено грамотами та подарунками найкращих та найактивніших читачів бібліотеки.

Всеукраїнський тиждень дитячого читання – це свято тих, хто пише книги, і тих, хто їх читає. Це свято бібліотеки і читачів, письменників і видавців. Воно дарує чудову нагоду ознайомитись з новинками літератури, відкрити нові літературні імена.

Бібліотекар дитячої книгозбірні Марія Бардась разом із активістами бібліотеки учнями 4-Б класу ліцею №3 (класовод Куціян Ольга Володимирівна) підготували для гостей свята «Книжкове попурі». Свято дитячої книги подарувало всім присутнім гарні враження, чудовий настрій та зустріч з найкращими книгами.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень