A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

У Володимирському молодіжному центрі проходив воркшоп «Без надриву»

Дата: 29.03.2024 15:11
Кількість переглядів: 10

У Володимирському молодіжному центрі проходив воркшоп «Без надриву»

Протягом 27-28 березня у Володимирському молодіжному центрі проходив воркшоп «Без надриву» в рамках менторської програми «Без надриву», що організовується ГО «Дозрілі». 

На дводенному воркшопі говорили про те, як почути свої потреби, сформувати цілі та прокласти шлях до їх реалізації. Учасники заповнювали воркбуки, в яких детально прописували свої плани на тиждень, місяць та рік. Формували своє покликання, зважаючи на власні вміння, готовність працювати та потреби в суспільстві. Також говорили про лайфхаки самоменеджменту та бачення на 5 років уперед.

Тренінг проводили працівниці Володимирського молодіжного центру Маргарита Приймачук та Вікторія Смолярчук,  до яких долучився ментор проєкту «Дозрілі» Максим Тодоров.

На тренінг прийшло понад 20 учасників, які завдяки заходу дізналися більше про себе та те, як вдало будувати свої цілі. Молодь зарядилася енергією на втілення задуманого та залишили позитивні відгуки про воркшоп. 

Проєкт «Менторська програма Без надриву» організації «Дозрілі» виконується у рамках грантової програми «ТРИМАЙ», ЩО ВПРОВАДЖУЄТЬСЯ Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з громадською організацією YouthUp за підтримки Німецького банку розвитку KfW.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень