A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

06 квітня 2024 року на стадіоні Олімп проходили ігри Чемпіонату Дитячо-юнацької футбольної ліги України за участю команди «ВІК-Волинь»

Дата: 09.04.2024 16:01
Кількість переглядів: 7

06 квітня 2024 року на стадіоні Олімп проходили ігри Чемпіонату Дитячо-юнацької футбольної ліги України за участю команди «ВІК-Волинь». Свої матчі зіграли команди:

- U 14 – «ВІК-Волинь» ДЮСШ ФА «Тернопіль» (рахунок 1:0);

- U 15 – ДЮСШ «Буковина» (Чернівці) – «ВІК-Волинь» (рахунок 1:2);

- U 16 – «ВІК-Волинь» ДЮСШ ФА «Тернопіль» (рахунок 0:0);

- U 17 – ДЮСШ «Буковина» (Чернівці) – «ВІК-Волинь» (рахунок 0:3).

06 квітня 2024 року у м. Луцьк відбулись ХХ Спортивні ігри школярів Волині з баскетболу 3х3 (юнаки). За перемогу змагалось 28 команд юнаків із громад Волинської області. У підсумку змагань команди Володимир-Волинської міської територіальної громади зайняли VІI та ХІІ місця.

07 квітня 2024 року на стадіоні Олімп відбувся 9 тур ігор Чемпіонату України з футболу серед жіночих команд першої ліги  між командами «Ладомир-2» та «Рух» (м. Львів). Гра закінчилась перемогою ладомирчанок з рахунком 4:0.

07 квітня 2024 року в місті Луцьк проходив чемпіонат України з сумо серед юнаків та дівчат до 18 років. Спортсмени з нашої громади посіли призові місця: Максим Сищенко – ІІ місце, Тетяна Ващук – ІІІ місце, Софія Поремчук – ІІІ місце.

07 квітня 2024 року на спортивній базі Володимирського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відбувся турніру з волейболу серед чоловіків з нагоди Всесвітнього дня здоров’я. Участь у турнірі взяли 6 команд. У підсумку змагань призові місця розподілились наступним чином: І місце посіла команда «Молодь Володимира», ІІ місце – команда  Володимирського педагогічного фахового коледжу імені Агатангела Кримського та ІІІ місце – команда ветеранів «Богатир».

07 квітня 2024 року на базі Колківського центру професійної освіти (с. Колки, Луцький район) відбулись обласні змагання з пішого мандрівництва «Стежками Героїв». Понад 600 учасників жваво шукали контрольні пункти, які були у дуже цікавих локаціях і допомагали нам уявити історію героїв минулого, що боролись за незалежність України. Команда Володимир-Волинської міської територіальної громади також брала участь у змаганнях, де отримала неймовірно насичений позитивними емоціями день.

Дякуємо ЗСУ за змогу проводити змагання!

Вітаємо спортсменів з високими результатами та бажаємо нових перемог! Дякуємо тренерам за підготовку та підтримку!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень