A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

14  квітня відбувався відкритий чемпіонат Волинської області з гімнастики художньої.

Дата: 18.04.2024 08:18
Кількість переглядів: 9

14  квітня відбувався відкритий чемпіонат Волинської області з гімнастики художньої.

Щоб привітати і побажати перемоги учасникам, на захід завітали заступник міського голови Андрій Гудим та  директор Департаменту культури, молоді та спорту Волинської ОВА – Олександр Хвіщук.

Це були захоплюючі змагання, які об'єднали майже 200 найталановитіших гімнасток області. Юні спортсменки вразили глядачів своєю елегантністю та майстерністю в виконанні складних вправ. Кожен виступ був надзвичайно емоційним та захоплюючим, даруючи глядачам незабутні враження та багато позитивних емоцій.

Вітаємо вихованців відділення художньої гімнастики ДЮСШ ім. Олексія Зінкевича із результатами: 2013 р.н. – Злата Легкобит та Марія Бувіна посіли І місце, Софія Бувіна – ІІІ місце, Соломія Кліщук – І місце у вправі зі скакалкою; 2014 р.н. – Вероніка Бурик та Марія Нестерович – 3 місця; 2015 р.н. – Валерія Соколова та Еммануелла Олійник – І місця, Каріна Салабай та Софія Спічак – ІІІ місця, Марія Сальнікова та Анна Новосад – ІІ місця у вправі з м'ячем; 2016 р.н. – Софія Коляда – 1 місце, Софія Дядянова – 2 місце,  Діана Зімко, Маргарита Фандалюк, Анастасія Гах – 3 місця, Соломія Кордонець – І місце у вправі зі скакалкою, Мілена Король – ІІ місце у вправі з обручем, Дарія Ракуленко – ІІІ місце у вправі з м'ячем.

16 квітня на спортивній базі Володимирського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відбулись зональні змагання за програмою ХХ Спортивних ігор школярів Волині з волейболу (юнаки). У підсумку змагань команди Володимир-Волинської міської територіальної громади посіла І місце та пройшла у фінал змагань.

Дякуємо ЗСУ за змогу проводити змагання!

Вітаємо спортсменів з високими результатами та бажаємо нових перемог! Дякуємо тренерам за підготовку та підтримку!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень