A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Проєкт «Танцювальний фестиваль MJDS» переміг у конкурсі проєктів серед ГО

Дата: 18.04.2024 15:12
Кількість переглядів: 6

17 квітня у молодіжному центрі відбувся відкритий захист проєктів, розроблених інститутами громадянського суспільства стосовно дітей та молоді, для реалізації яких у 2024 році надається фінансова підтримка з місцевого бюджету. Захист відбувся за участі конкурсної комісії, яку очолив заступник міського голови Андрій Гудим.

До індивідуального оцінювання членами конкурсної комісії конкурсних пропозицій у ІІ етапі було допущено два проєкти, які розробили громадські організації «Молодіжний центр «Креативний центр» та «Зелений маяк»: «Танцювальний фестиваль MJDS» та «Тінейджер Сінема».

З пропозицією провести «Танцювальний фестиваль MJDS» виступила ГО «Молодіжний центр «Креативний світ», її представили голова організації Роман Дячок та Тетяна Карнєєнко. Фестиваль задумано для популяризації танцю, підтримки морального духу, відновлення психологічного стану та повноцінного відпочинку українських дітей та молоді, які, разом з усім суспільством, вже третій рік живуть в умовах повномасштабної війни і потребують вагомої підтримки дорослих. Реалізацію заплановано на травень цього року, участь візьмуть 80 учнів танцювальної школи «My Jump Dance School» віком від 5 до 30 років з трьох міст – Володимира, Ковеля та Нововолинська, які представлять виступи у різних жанрах: Breaking, Hip-Hop, House Dance, Cover Dance, Jazz-Funk. Кастинги пройдуть у кожному місті окремо, а головне дійство заходу має відбутись у Володимирі на сцені культурно-мистецького центру.

Другу пропозицію на конкурс – щодо здійснення проєкту «Тінейджер Сінема» – представляв членам комісії голова громадської організації «Зелений маяк» Руслан Бормовий. Головна ідея – проведення курсів зі знімання кіно, що сприятиме розвитку творчих, зокрема, кінематографічних здібностей та навичок серед дітей та молоді володимирської громади. Захід включатиме теоретичні заняття протягом 4-х днів, після яких має відбутись знімальний практикум, де діти зніматимуть власні кінороботи, самі їх монтуватимуть. Реалізацію проєкту заплановано на травень-червень цього року. Розрахований він на 40 учасників віком від 13 до 18 років, які будуть розбиті на чотири команди-кінокомпанії.

Вислухавши представників обох проєктів та обговоривши почуте, члени конкурсної комісії перейшли до етапу індивідуального оцінювання. У підсумку, ідея проведення  танцювального фестивалю отримала 199 балів, а проєкт щодо курсів зі знімання кіно – 189.

Отже, переможець – громадська організація «Молодіжний центр «Креативний світ» отримає з міського бюджету на реалізацію свого задуму 34 тисячі гривень.

Принагідно обом учасникам конкурсу подякували за важливу роботу, яку вони проводять для розвитку талантів та організації змістовного дозвілля українських дітей та молоді у громаді.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень