A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Урочиста академія з нагоди відзначення Міжнародного дня пам’яток та визначних місць

Дата: 19.04.2024 10:27
Кількість переглядів: 11

18 квітня у приміщенні туристично-інформаційного центру було проведено урочисту академію з нагоди відзначення Міжнародного дня пам’яток та визначних місць, яку організував державний історико-культурний заповідник “Стародавній Володимир” за сприяння управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради.

У заході взяли участь представники міського, районного та обласного керівництва: заступник міського голови Андрій Гудим, заступник голови районної державної адміністрації Ірина Ліщук та директор Департаменту культури, молоді та спорту Волинської ОДА Олександр Хвіщук.

Очільниця відділу охорони культурної спадщини Департаменту культури, молоді та спорту Волинської ОДА Вікторія Вігірінська присвятила свій виступ актуальним та проблемним питанням у сфері охорони культурної спадщини.

Захопливо розповіла про історико-культурну спадщину Володимира завідувачка сектором обліку, паспортизації та наукових досліджень адміністрації заповідника Світлана Фєдосєєва. Директорка туристично-інформаційного центру Ірина Ковальчук презентувала віртуальний 3D тур містом, який доступний туристам з допомогою спеціальних окуляр.

Після віртуального туру учасників академії запросили уже на реальну екскурсію містом, яку провели Орися Остапчук та Володимир Пикалюк. Під час відвідування історичного музею імені О. Дверницького про охорону та збереження пам’яток в історичному ареалі міста розповіли начальник управління з гуманітарних питань Оксана Бігун та начальник відділу культури і мистецтва Олена Омелюх.

Під час підбиття підсумків учасники обговорили державну політику у сфері охорони культурної спадщини, а також проблемні питання реставрації пам’яток місцевого значення.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень