A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Волинська обласна Спартакіада «Повір у себе» серед дітей з інвалідністю у 2024 році

Дата: 26.04.2024 15:39
Кількість переглядів: 5

25 квітня у Волинському військовому ліцею імені Героїв Небесної Сотні відбулися змагання з бадмінтону, боча, тенісу настільного, футболу, шахів та шашок за програмою Волинської обласної Спартакіади «Повір у себе» серед дітей з інвалідністю у 2024 році. У змаганнях взяло участь близько 80 учасників з різних куточків Волині.

До урочистого відкриття заходу долучилися директор департаменту культури, молоді та спорту Волинської ОДА Олександр Хвіщук, головний спеціаліст відділу дошкільної, загальної середньої та вищої освіти управління освіти і науки Волинської ОДА Світлана Твердохліб та начальник Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт», депутат обласної ради Віктор Галан-Влащук, який наголосив на важливості проведення Спартакіади «Повір у себе»: – «Пам'ятайте, що Спартакіада є першою сходинкою для дітей, майбутніх спортсменів, щоб розвиватися, здобувати в подальшому місця на вищих змаганнях. Я дякую керівникам закладів, реабілітаційних центрів, спеціальних шкіл, громадським організаціям, всім іншим, які змогли представити справді чудових дітей на даній Спартакіаді. Дякую вам, діти, за те, що ви змогли приїхати сюди і спробувати свої сили у різних видах спорту».

Як зазначив директор Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю Андрій Рожок, юні спортсмени, яким сьогодні вдалося стати призерами змагань, братимуть участь у Всеукраїнському етапі Спартакіади «Повір у себе».

Незважаючи на те, що найбільше спортсменів брали участь у змаганнях з тенісу настільного, найемоційнішими сьогодні стали змагання з футболу – за юних футболістів гучно вболівали їхні рідні та близькі.

Спортсмени з Володимир-Волинської міської територіальної громади у складі збірної команди Володимир-Волинської, Луцької та Нововолинської громад грали у футбол. У підсумку змагань Максим Левицький посів І місце з футболу, Станіслав Янковські – ІІ місце з футболу.

Вітаємо з новими досягненнями! Бажаємо вдосконалюватися та розвиватися! 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень