A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Володимирська ДЮСШ посіла третє командне місце у чемпіонаті Волині з легкої атлетики

Дата: 17.05.2024 15:17
Кількість переглядів: 16

Володимирська ДЮСШ посіла третє командне місце у чемпіонаті Волині з легкої атлетики

15 травня на стадіоні «Олімп» відбувся чемпіонат Волині з легкої атлетики серед ДЮСШ, серед юнаків та дівчат 2010 років народження і молодших «Олімпійська надія», присвячений Збройним Силам України, II етап кубка федерації легкої атлетики Волинської області.

Дав урочистий старт змаганням, у яких взяли участь спортсмени з дев’яти громад області, начальник відділу молодіжної політики та спорту управління з гуманітарних питань Володимирської міської ради Вячеслав Петрук.

Заступник міського голови Андрій Гудим привітав учасників від імені міського голови та себе особисто, подякував тренерам і батькам юних спортсменів: «Нехай сьогоднішні змагання пройдуть без тривог, принесуть вам нові досягнення. Впевнений, що з часом хтось із тих юних легкоатлетів, що тут стоять, колись прославлятиме нас на всеукраїнському, європейському, можливо, і світовому рівнях. Нехай переможе сильніший!»

Відповідальний секретар відділення Національного олімпійського комітету України у Волинській області, директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Олександр Хриплюк висловив свої сподівання: «Надіюсь, сьогоднішні змагання стануть поштовхом для покращення ваших результатів і в майбутньому ми вас побачимо на олімпійських іграх».

Головний суддя Петро Чикида повідомив, що третій, завершальний, етап змагань буде проведений у вересні у Ковелі. Тоді і  буде визначено кращу команду. «Сьогодні змагання невипадково називаються «Олімпійська надія», ви наймолодша категорія в легкій атлетиці, які тільки розпочинаєте свої кроки. Хочеться побажати, щоб ці кроки були потужними. Швидких вам стартів!»

Тож, у підсумку змагань, маємо у громаді таких переможців і призерів:

1 місце – Костянтин Салата (стрибки у висоту, тренер Олена Петрук), Єва Шустовська (ходьба 2000 м), Владислав Наконечний (ходьба 2000 м), тренер Ростилав Войтюк.

2 місце – Аліса Гомза (ходьба 2000 м), Андрій Сухобрус (ходьба 2000 м), тренер Ростилав Войтюк.

3 місце – Єва Венгер (стрибки у висоту), Роман Барщевський (стрибки у висоту), тренер Олена Петрук, естафета 4*100 – Ярослав Дацько, Назар Мишко, Роман Барщевський, Костянтин Салата, тренери: Віталій Петрук, Олена Петрук.

А Володимирська ДЮСШ ім. Олексія Зінкевича посіла III місце у командному заліку чемпіонату.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень