A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Яким був минулий спортивний тиждень

Дата: 21.05.2024 16:38
Кількість переглядів: 18

16 травня на спортивній базі Володимирського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відбувся Чемпіонат Волинської області з волейболу серед юнаків 2008 р.н. та молодших. У підсумку змагань команда Володимирської ДЮСШ імені Олексія Зінкевича посіла почесне 5 місце.  

16-17 травня відбувся Відкритий турнір з боксу Горохівської КДЮСШ    ім. Олександра Баламута, який зібрав чимало боксерських команд з Волинської та Львівської областей. Вихованці Володимирської ДЮСШ імені Олексія Зінкевича показали, як завжди гарний результат.

Ярослав Сабадаш та Давид Семко посіли І місця окрім золотих медалей отримали відзнаку кращих боксерів турніру. І місця також посіли – Ярослав Слюсарук, Світлана Романюк, Володимир Лозовицкий, Андрій Музийчук, Олександр Змеєв, ІІ місце – Артем Гнатюк, Ренат Іванчук, Дмитро Кір'ян та Володимир Венгер.

17 травня на спортивній базі Володимирського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відбулись зональні змагання за програмою ХХ Спортивних ігор школярів Волині з волейболу (дівчат). У підсумку змагань команди Володимир-Волинської міської територіальної громади посіла І місце та пройшла у фінальну частину змагань.

17-19 травня 2024 в м. Львів проходив Всеукраїнський турнір «Stand with Ukraine» де приймали участь понад 1000 гімнасток.

Вітаємо вихованці ДЮСШ ім. Олексія Зінкевича, які посіли призові місця: І місце – Вікторія Хомюк, ІІ місця – Марія Нестерович, Валерія Соколова,  Каріна Салабай, Софія Спічак, Софія Дядянова, Злата Ковальова,  Ліза Соколюк, Маргарита Фандалюк та з ІІІ місцями – Еммануелла Олійник, Олександра Борисюк, Вікторія Брукалюк, Аліса Зарічна, Аріна Лоборук, Марія Бувіна, Злата Легкобит, Кароліна Недоріз.

Дякуємо тренерам Олені Медведюк та Анні Михалечко за підготовку та підтримку!

18 травня 2024 року на стадіоні Олімп проходили ігри Чемпіонату Дитячо-юнацької футбольної ліги України за участю команди «ВІК-Волинь». Свої матчі зіграли команди:

- U 17 – «ВІК-Волинь» – МФА «Мункач» (Мукачево) (рахунок 1:0);

Та гру зіграли на виїзді, а саме:

- U 15 – МФА «Мункач» (Мукачево) – «ВІК-Волинь» (рахунок 2:0);

18 травня у виїзному матчі  чемпіонату Волинської області з футболу ФК «Володимир» зіграли з командою ФК «Рубіж» (м. Любомль). Гра закінчилась з рахунком 1:1.

18-19 травня 2024 року у м. Луцьк проходив Командний чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих та молоді. Чемпіонат України з багатоборства серед дорослих та молоді. Участь у чемпіонаті брали вихованці відділення легкої атлетики ДЮСШ ім. Олексія Зінкевича. У підсумку змагань вихованець тренерів Віталія Петрука та Олени Петрук Максим Зейналян посів ІІІ місце у десятиборстві та виконав норматив кандидата в майстри спорту.

19 травня у м. Далянь (Китай) розпочався перший ігровий день чемпіонату світу з футболу серед школярів. Дівоча збірна Володимирського спортивного ліцею Волинської міської ради вдало виступила у перший день змагань.

Підопічні Олега Бортніка виявилися сильнішими за команду Туреччини, яку перемогли з 4:3. Свої переможні голи забили – Софія Коновалова-3 та Любов Цілуванська.

21-го травня волинянки протистоятимуть Гвінеї. Початок зустрічі о 4:00. Вітаємо команду з чудовим стартом!

19 травня на спортивній базі Володимирського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відбувся турнір «Нескорені Духом» з бойового гопака у дисциплінах «Забава» та «Борня».

На ці змагання до нас завітало понад 130 учасників з різних куточків Волинської та Львівської областей!

На відкриття змагань завітали начальник відділу молодіжної політики і спорту Вячеслав Петрук, депутат Волинської обласної ради Андрій Бокоч та Наталя Микита – ветеран війни,бойовий медик,а сьогодні – радниця міського голови з питань ветеранської політики, які побажали учасникам вдалого виступу.

Хлопці та дівчата непохитно боролися за звання кращого у своїй категорії! 

Дякуємо ЗСУ за змогу проводити змагання!

Вітаємо спортсменів з високими результатами та бажаємо нових перемог! Дякуємо тренерам за підготовку та підтримку!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень