A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Краща практика незламності та співдії під час війни

Дата: 31.05.2024 12:18
Кількість переглядів: 19

 

28 травня в Києві відбулося засідання Платформи діалогу місцевого та центрального рівнів влади «Відкрите врядування як ключовий компонент для стійких органів місцевого самоврядування», у якому взяли участь заступник міського голови Андрій Гудим та начальниця відділу культури і мистецтв Олена Омелюх. Захід організований Асоціацією міст України та Конгресом місцевих та регіональних влад Ради Європи у співпраці з Секретаріатом Кабінету Міністрів України.

 

Віталій Кличко, Голова Асоціації міст України, Київський міський голова, нагородив переможців Другого загальнонаціонального конкурсу з відкритого врядування – 11 громад, які продемонстрували кращі практики незламності та співдії під час війни через участь молоді, розвиток громадських просторів і залучення громадян до відновлення України, де у номінації «Залучення молоді» одним із переможців стала наша Володимир-Волинська міська територіальна громада.

Мета конкурсу – відзначити надихаючі історії та успішні приклади згуртованості і тісної співпраці між громадянами та органами місцевого самоврядування, які стануть взірцем для інших і підтвердять, що навіть під час воєнного стану муніципалітети працюють для своїх жителів та разом з ними.

Досвід громад-переможців та їх надихаючі практики з відкритого врядування презентовано у Збірнику «Кращі історії незламності та співдії в громадах під час війни».

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень