A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Відбулось засідання Молодіжної ради

Дата: 07.06.2024 12:47
Кількість переглядів: 14

06 червня відбулось засідання Молодіжної ради при виконавчому комітеті міської ради, на якому заслухали звіт голови ради Євгенія Кузіна про реалізацію проєкту «YOUTH ON», що був створений в межах програми Upshift, яку у Волинській області впроваджує ГО «Молодіжний Центр Волині» за підтримки ЮНІСЕФ. В рамках проєкту було проведено кібертурнір за участю ГО «Зелений маяк», заняття з арт-терапії, де учасники створювали неймовірні візерунки Fluid Art, турнір з настільного тенісу за підтримки працівників ЦФЗН «Спорт для всіх», квартирник та завершальним етапом став фінальний воркшоп. Під час воркшопу понад 40 активних молодих людей нашої громади дізнались про секрети ефективної командної роботи від Ірини Пикалюк, можливості громадської діяльності від Анастасії Дем’янчук, пройшли захоплюючий квест з 4-х локацій (музика, спорт, мистецтво, кібер-спорт), розробили власні проєкти у групах та разом розмалювали стіну в Молодіжному центрі, яка несе сенсове наповнення та слугує символом командної роботи і єднання молоді громади.    

Член Молодіжної ради Ігор Гузь розповів про ще один проєкт, у якому перемогла наша Молодіжна рада. Проєкт називається «Дебатний клуб - комунікаційна платформа», який реалізується громадською організацією «Брейншторм» за грантової підтримки Українсько-данського молодіжного дому. У рамках проєкту учасники зможуть не лише вдосконалити свої навички в менеджменті, а й вплинути на розвиток культури осмисленого дозвілля, поширювати серед молоді плюралізм та дискурс, організовувати публічні обговорення важливих суспільних питань, а також збільшити мережування молоді та обміну думками.

На засідання були запрошені працівники відділу молодіжної політики та спорту управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради. Головний спеціаліст відділу Олена Диньковська проінформувала про можливість участі у проєкті для молодіжних рад «Маю думку» від ГО «Молодіжна платформа» за сприяння Норвезької ради у справах біженців в Україні за підтримки Міністерства Закордонних справ Норвегії. «Маю думку» ­- це проєкт, в якому увага сфокусована на участі молоді в житті громади та принципах демократії. Головне, щоб молоді люди зрозуміли для чого створені молодіжні ради та яка їх роль у громаді. Одноголосно члени МР вирішили подавати заявку на цей проєкт.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень