A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Ліцей імені Олександра Цинкаловського – єдиний переможець із Волині Всеукраїнського проекту «Грай за рівність»!

Дата: 10.06.2024 15:06
Кількість переглядів: 21

Ліцей імені  Олександра Цинкаловського став одним з переможців  Всеукраїнського проекту «Грай за рівність», організаторами якого є Klitschko Foundation та партнери UEFA Foundation for Children.

         На участь у проєкті було надіслано 881 анкету з закладів загальної середньої освіти України. 150 кращих шкіл, які реалізували проєкт у школі, отримали спортивний інвентар. Переможцями  стали 20 шкіл, серед  яких – один з Волині - Володимирський ліцей імені Олександра Цинкаловського.

Фото без опису

З 3 червня по 8 червня 2024 року команда  дівчат на чолі з вчителем фізичної культури Шевчук Інною Сергіївною побували на базі Академії футболу ФК «Рух», де проходила інноваційна спортивна та освітня програма для переможців проєкту.

Фото без опису

Участь у таборі брали 100 дівчат та 20 вчителів з 20-ти областей України.

Шість насичених та неймовірних днів промайнули як одна мить. Учасники освоїли нові види спорту, отримали цікаві знання та знайшли нових друзів. Кожен день був сповнений веселощів, позитивних емоцій та нових можливостей.

Дякуємо усім, хто підтримував учасників на цьому шляху: фонду, організаторам,  дирекції та вчителям, учням та батькам!Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень