A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Свято випускників у мистецьких школах

Дата: 21.06.2024 10:35
Кількість переглядів: 18

Фото без опису

Зі своїх теплих і творчих обіймів колективи мистецьких шкіл випустили в широкий світ 30 юних художників та 28 музикантів.

Фото без опису

Серед випускників Володимирської художньої школи імені Миколи Рокицького семеро учнів отримали свідоцтва з відзнакою за високі досягнення в навчанні. Свято для випускників проходило в культурно-мистецькому центрі ім. Т. Шевченка, де з робіт випускників оформлено художню виставку.

Фото без опису

У Володимирській дитячій музичній школи свідоцтва про здобуття мистецької освіти отримали 25 учнів базового підрівня та 3-є учнів поглибленого підрівня. Семеро учнів продемонструвавши на випускних екзаменах високий рівень знань зі спеціальності та музично-теоретичних дисциплін, отримали свідоцтва з відзнакою. 12 учнів відзначені подяками за відмінне навчання, активну концертну діяльність та участь в конкурсах. 7 випускників виявили бажання пов’язати своє життя з музикою та вступатимуть в спеціалізовані музичні коледжі.

Фото без опису

Кожен з випускників пройшов довгий шлях, присвятив багато годин наполегливим заняттям, та попереду їх чекає багато можливостей, творчих ідей, здійснення мрій. Бажаємо випускникам щасливої дороги в житті, де переважатиме мир та впевненість у завтрашньому дні!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень