A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Воскресіння Атлантів

Дата: 27.06.2024 15:16
Кількість переглядів: 33

Фото без опису

26 липня у Володимирському Молодіжному центрі відбулась зустріч з талановитою людиною, письменником, активним громадським діячем, публіцистом, військовослужбовцем Богданом Пташником, який презентував свій новий роман-фентезі "Воскресіння Атлантів".

Богдан - ветеран АТО, воював у добровольчому батальйоні "Донбас", був поранений у 2014 році у бою під Карлівкою, у лютому 2022 року став знову до лав ЗСУ, але за станом здоров'я повернувся додому.

Постапокаліптичний роман "Воскресіння Атлантів"- дебютна книга автора, яка розповідає про життя після ядерної війни та про боротьбу людей за виживання в умовах радіоактивного забруднення. Цікаво було дізнатися, що роман був написаний за місяць, а зараз автор виношує ідею про його продовження.

Фото без опису

Письменник поділився своїми творчими планами і, зокрема, зізнався, що його дуже цікавить недооцінена істориками постать сина гетьмана Війська Запорозького Богдана Хмельницького - Юрія, тож, можливо, у майбутньому напише про нього історичний роман. Присутні мали можливість задати питання, які цікавили, придбати книги з автографом, а також зробити фото на пам'ять.

Фото без опису

Модератором зустрічі виступила журналістка та письменниця Віталіна Макарик. Начальник відділу культури і мистецтва Олена Омелюх побажала Богдану Пташнику творчої наснаги та натхнення для написання нових книг і вручила подарунок на згадку.

Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень