A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Новини

27 вересня- Всеукраїнський день дошкілля !!! Вітаємо !!!

Дошкільний вік - особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, в цьому віці формується особистість, закладаються основи здоров’я. Благополучне дитинство  та подальша доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до внутрішнього світу дитини. За допомогою педагогів дошкільнята пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити та берегти свою Батьківщину.

08:11 25.09.2020

Рудь Галина Володимирівна, вихователь-методист закладу дошкільної освіти № 7 «Волиняночка» - претендент на щорічну Премію Верховної Ради України

Депутати Волинської обласної ради визначили претендента на щорічну Премію Верховної Ради України педагогічним працівникам загальноосвітніх, професійно-технічних, дошкільних та позашкільних навчальних закладів - Рудь Галину Володимирівну, вихователя-методиста закладу дошкільної освіти  № 7 «Волиняночка». Про це йшлося у четвер, 10 вересня, під час сесійного засідання. 

13:39 11.09.2020

Вітаємо ЗДО № 8 "Вишиванка" з переможцем !!!

       Вихователь закладу дошкільної освіти №8 «Вишиванка» Миколайчук Оксана Миколаївна є переможцем XХV обласної виставки «Творчі сходинки педагогів Волині» та нагороджена дипломом управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації ІІІ ступеня.

15:49 11.08.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень