A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Новини

Завдання з мови та математики для дошкільнят

Проект «Розвиток дитини» пропонує батькам та вихователям п’ятнадцять розвивальних завдань для знайомства й закріплення понять геометричних фігур, розвитку навичок математичного обчислення, читання по складах, аналітичного, логічного, творчого мислення, довільної уваги, зорової пам’яті тощо.

11:54 19.10.2018

МОН пропонує провести Всеукраїнський урок доброти

Міністерство освіти і науки підтримало ініціативу благодійної організації «Щаслива лапа» щодо проведення у школах країни «Всеукраїнського уроку доброти «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин», присвяченого Всесвітньому дню тварин.

11:49 19.10.2018

Для дітей з особливими потребами створять команди супроводу

Для кращої адаптації дітей з особливими освітніми потребами у школах та дитячих садках мають створюватись команди психолого-педагогічного супроводу. Відповідний наказ підписаний міністром освіти Лілією Гриневич.

11:29 09.07.2018

Школа майбутнього – шанси та перспективи

15-16 червня 2018 року в Україні проходив освітній конгрес «Школа майбутнього – шанси та перспективи», організатором якого був Goethe-Institut в Україні спільно з Міністерством освіти і науки України.

11:24 09.07.2018

Рада відкрила доступ до фінансової допомоги для НУШ

Верховна Рада здійснила ратифікацію угоди між Україною та Фінляндією щодо підтримки реформи Нова українська школа. Відповідний закон про ратифікацію Угоди між Урядом України та Урядом Фінляндії про реалізацію проекту «Фінська підтримка реформи української школи» було підтримано українським парламентом. 

11:21 09.07.2018

Вступники, які поїдуть до села, отримають пільги при вступі

Вступники до медичних та педагогічних вишів, які укладуть угоду про відпрацювання у селах або селищах міського типу, отримають право на першочергове зарахування на бюджетну форму навчання починаючи зі вступної кампанії 2019 року. Відповідна постанова була ухвалена під час засідання Кабінету Міністрів.

15:49 04.06.2018

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень