A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Новини

Скільки коштуватиме пробне ЗНО у 2018 році

Регіональні центри оцінювання якості освіти визначили вартість участі у пробномузовнішньому оцінюванні для осіб, які мають намір використати цей інструмент при підготовці до тестування.

11:17 27.12.2017

Тести ЗНО надрукують шрифтом Брайля і апробують

Українському центру оцінювання якості освіти доручено організувати апробацію технології проведення ЗНО для осіб з порушеннями зору, які при навчанні використовують шрифт Брайля. Відповідний наказ підписаний міністром освіти Лілією Гриневич.

11:15 27.12.2017

Що очікує на українську освіту в 2018-му році?

7 грудня Верховна Рада ухвалила Державний бюджет України на 2018 рік. Головний кошторис країни є одним із головних інструментів стратегічного управління, отже, за його цифрами можна побачити реальні пріоритети посадовців. Аналізує, що ж світить освіті, Микола Скиба, експерт з освіти Українського інституту майбутнього.

11:13 27.12.2017

В Україні набирає обертів реформа інклюзивної освіти

В Україні набирає обертів реформа інклюзивної освіти. Тільки в новому навчальному році кількість учнів з особливими потребами в школах збільшилася на чверть. Про це на конгресі педагогів повідомила дружина президента Марина Порошенко.

16:41 28.11.2017

Бюджет-2018: "Нова українська школа" вимагає більше грошей

У 2018 році в Україні стартує реформа освіти, в результаті якої весь процес навчання і виховання підростаючого покоління має стати більш сучасним і наближеним до європейських стандартів. У держбюджеті на 2018 рік уперше передбачено кошти на реалізацію цієї реформи.

16:31 28.11.2017

Проведено міськрайонну науково-практичну конференцію на тему «Професійно-особистісний розвиток учителя математики та фізики з позиції компетентісного підходу: досвід, проблеми, перспективи»

       31 жовтня 2017 року на базі НВК «ЗОШ №3-ліцей» проведено міськрайонну науково-практичну конференцію на тему «Професійно-особистісний розвиток учителя математики та фізики з позиції компетентісного підходу: досвід, проблеми, перспективи». В конференції взяла участь Тетяна Трачук, доцент кафедри теорії та методики викладання шкільних предметів Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти.

12:07 07.11.2017

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень